Lediga lokaler & kontor

Letar ni efter en ledig lokal i Ronneby? Då har ni kommit helt rätt! Soft Center erbjuder ditt företag kontorsuthyrning av förstklassiga lokaler i kreativ och kunskapsintensiv tillväxtmiljö i Ronneby i närheten av Karlskrona och Karlshamn!

Vi har lokaler som kommer passa till ert företags behov oavsett vilka krav ni har på lokalen. Det finns gott om utrymme till ert material och tillbehör som är nödvändiga utan problem. Hos oss får ni stor möjlighet till utvidgning och kan expandera er företagsamhet genom möjlighet till fler lokaler och en bättre arbetsmiljö. Kolla gärna in våra lediga lokaler i Ronneby med närhet till Karlskrona & Karlshamn eller kontakta oss för visning så hjälper vi er att hitta lokalen som passar just er bäst.

Soft Center Ronneby är ett etablerat företagshotell med möjlighet att hyra lediga lokaler såsom kontorsrum, utbildningslokaler och konferensrum. Våra lokalytor har flexibla planlösningar som gynnar våra hyresgäster och passar till alla olika tillfällen. Soft Center har lokalytor om ca 38.000 kvm som delas upp på åtta sammanlänkade byggnader. Detta ger er möjlighet att hyra en ledig lokal i Ronneby med närhet till Karlskrona och Karlshamn av oss på Soft Center oavsett vilka behov och krav ni har på lokalen och ni kommer inte att bli missnöjda.

Lediga lokaler i Ronneby

Hitta lediga lokaler och kontor i Ronneby och i närheten av Karlskrona & Karlshamn

Hos oss på Soft Center får du som hyr en lokal eller kontor en kreativ och kunskapsintensiv tillväxtmiljö i hjärtat av Ronneby.

Du är varmt välkommen att kontakta oss ifall du har några frågor kring våra lediga lokaler i Ronneby.