Konferensrum

I hjärtat av Sveriges trädgård, Ronneby, endast ett stenkast från den, för sin praktfulla växtlighet,  världsberömda Brunnsparken finner du Soft Center. Receptet för en lyckad konferens består av lika delar miljö/omgivning, upplevelse/magkänsla, konferensinnehåll/kvalité. Om man endast använder sig av de bästa råvarorna blir resultatet en hellyckad konferens på Soft Center i Ronneby i våra konferenslokaler.

Den kompletta konferensen

Förutom beskrivna konferenslokaler nedan kan vi på Soft Center erbjuda 2 stora aulor med 121 respektive 130 sittplatser. Eftersom vi går i fronten för den nya tidens konfererande tillhandahåller vi självklart den allra senaste tekniska utrustningen i våra konferenslokaler, och skulle något saknas, hyr vi in det mot offert. Ni frågar – Vi offererar!

En konferens kan vara så mycket mer än de faktiska informationstimmarna inne i konferensrummet. För många är maten väl så viktig, för andra är det möjligheterna till kringaktiviteter som är avgörande. De viktigaste personliga kontaktmötena sker, enligt många, efter själva konferensen, under fikapauser eller vid middagen. Detta vet vi om, och har därför specialiserat oss på heltäckande konferensservice när ni hyr konferenslokaler hos oss. Stärkande fikapauser, välsmakande luncher, temabufféer och menymiddagar kan vi också erbjuda.

Ni önskar – Vi offererar!

Tillsammans med er skräddarsyr vi den perfekta konferensen helt efter era önskemål och budget.

Välkommen att hyra konferenslokaler hos oss!

Konferensnätverket

Med transfer tar det ca 10 minuter till Ronneby flygplats, med flera dagliga avgångar till och från Stockholm. Järnvägsstationen, med direkttåg till Köpenhamn, ligger endast 10 minuters promenad från Soft Center. Inom en radie av 15 minuter till fots finner du fem olika boendealternativ.

Förstklassiga Ronneby Brunn Hotel Spa & Resort ligger granne med Soft Center, rakt över Ronnebyån. Ett hotell med en fantastisk Spa anläggning, 265 moderna rum, en restaurang med plats för upp till 550 gäster, äventyrsbad, tennisbanor och inte minst utmärkt kompletterande konferensmöjligheter.

Ronneby Cityhotell är det lilla hotellet med det stora namnet. Ett mycket prisvärt mellanklassalternativ, nära järnvägsstationen med mycket personlig service.

Ronneby Vandrarhem är ett av landets äldsta vandrarhem, beläget i Brunnsparken i ett kulturminnesmärkt hus. Fräscht, trevligt och inte minst prisvärt.