GlobalConnect

Vi förverkligar visioner
Med vår digitala infrastruktur i grunden gör vi det möjligt för företag, organisationer och hela samhällen att fungera i en allt mer uppkopplad verklighet. Vi strävar efter att förenkla det komplicerade och vi lever efter vårt kundlöfte – att vara lätta att arbeta med. Vi gör visioner till verklighet.

Vi är GlobalConnect.

Vi är den ledande leverantören av fiberbaserad datakommunikation och datacenter i norra Europa. Vårt uppdrag är tydligt: att förvandla visioner till verklighet genom digital utveckling och uppkoppling som påverkar människor och företag på riktigt. Det kan handla om att koppla upp butiker som ingår i en kedja, att förse små och medelstora företag med säkert till att bygga datacenter åt några av världens största och mest krävande kunder.

Nästa steg på din digitala resa tar avstamp någonstans i vårt 74.500 kilometer långa nätverk av nedgrävd fiber och med 27.000 kvadratmeter säkra datacenter strategiskt placerade i norra Europa. Med det som plattform erbjuder vi marknadsledande lösningar inom nätverksbyggande, datakommunikation, IT-säkerhet, molnlösningar och telefoni. Allt förpackat med varierande produkter och tjänster som gör det möjligt för dig att fokusera på det du brinner mest för – din egen kärnverksamhet och tillväxt.