Praktikertjänst – Tandläkare Alm / Brunberg

Soft Center 5, plan 4

Välkommen till Tandläkare Helena Alm och Catarina Brunberg

Vi är en modern mottagning i Praktikertjänst. Vi arbetar med bl a laserteknik som medför mindre smärta, snabbare läkning vid extraktioner samt mindre risk för infektion. Till bedövning använder vi datorstyrd maskin kallad Wand, patienten upplever mindre smärta när bedövningen läggs.

Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till avancerad tandvård. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.

Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Om du är orolig över kostnaderna så erbjuder vi på Praktikertjänst ett kostnadsfritt Tandvårdskonto där du kan spara pengar med riktigt hög ränta inför ditt tandläkarbesök. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Fråga oss om du vill veta mer!En verksamhet i Praktikertjänst
Praktikertjänsts affärsområde Tandvård är den största privata tandvårdsaktören i Sverige, med landets mest nöjda patienter. Affärsmodellen är unik med cirka 1 300 aktieägare som själva arbetar med tandvård på mottagningar och laboratorier runt om i landet. Bättre vård för bättre liv.

Hela familjen är välkommen till vår mottagning. Besök gärna vår hemsida och läs mer om oss.

Kontaktpersoner:
Helena Alm
helena.alm@ptj.se

Catarina Brunberg
catarina.alfsdotter.brunberg@ptj.se